All Posts in Category

Uncategorized

Ringa(Ipet Lokali me Qera)96/16

Ipet lokali me qera 60m2 mbrapa emergjences. Me dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar. Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona. WEB: www.ringaks.com…

Read more

Ringa(Toka ne Rr.Mbretresha Teutë)189/16

Shitet toka prej 4.55Ari ne Rr.Sejdi Sejdiu rrugica “Mbreteresha Teutë”. Me dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar. Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat…

Read more