News

Check out market updates

Ringa (Banesa ne Prishtine) 171/15

Shitet banesa ne Prishtine ne Lagjen e Spitalit, Mati 1.

Banesa ka 81m2 dhe gjendet ne katin e 2te gjithashtu ka edhe dy garazhda.

Banesa eshte ne gjendje shume te mire banimi, e mobiluar dhe ka te gjitha kushtet e nveojshme per banim.

20140514_103445 20140514_103027 Agency Ringa 20140514_103445 20140514_103418 (1) 20140514_102907 20140514_103406 20140514_103355 (1) 20140514_103341 20140514_102835 20140514_103222 20140514_103149 20140514_103437