News

Check out market updates

Ringa(Toka ne Rr.Mbretresha Teutë)189/16

Shitet toka prej 4.55Ari ne Rr.Sejdi Sejdiu rrugica “Mbreteresha Teutë”.
Me dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/AgjensioniRinga

Shitjen e mundson Agjencioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103

viber image1 9 viber image viber image4 viber image12