News

Check out market updates

Ringa(Ipet Lokali me Qera)96/16

Ipet lokali me qera 60m2 mbrapa emergjences.
Me dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/AgjensioniRinga

Shitjen e mundson Agjencioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103

viber image6 viber image2 viber image1 5 viber image7 viber image4