Properties Listing

Properties Listing in Simple Layout

Listing

Sort By:  

Ringa (Shitet Banesa te Sn-A)725/21

Ringa (Shitet Banesa te Sn-A)725/21
For Sale
NA

Shitet Banesa te Sn-A,Ne Kompleks. Banesa ka 92,50 m2 K.2 Banesa eshte e gatshme per banim,ka pamje te mire. Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar. Cakto termin tek Agjensioni…

More Details

Ringa (Shiten 2 Banesa te EB-Invest)723/21

Ringa (Shiten 2 Banesa te EB-Invest)723/21
For Sale
NA

Shiten 2 Banesa te  EB-Invest, 1-127 m2, K.10, 2-84.69 m2,K.8 Banesat jane te gatshme per banim. Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar. Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit…

More Details