For Sale

Sort By:  

Ringa (Shiten 8 Banesa ne Lagje te Re)621/20

Ringa (Shiten 8 Banesa ne Lagje te Re)621/20
For Sale
NA

Shiten 8 Banesa ne Lagje te Re te Intercon Rr.Astrit Bytyqi,Te Gatshme dhe me Pritje. Banesat e Gatshme jane: B1.100 m2-OB-4,Lam-C,K.4. B2.96.8 m2-OB-4,Lam-C,K.3. B3.88.01 m2-OB-3,Lam-C,K.6. Banesat me Pritje: B4.120.5 m2-OB-6,Lam-C,K.3.…

More Details