Property Details

Ringa (Shitet Shtepia ne Tale-Lezhe)333/19 - LEZHE

  • 3
  • 6
  • 12
  • qweq
  • 55
  • 222222222
  • 44

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Shtepia ne Tale te Lezhes,me 10 Ari ose 30 Ari.
Shtepia gjendet rreth rruges kryesore Tale.
Shtepia ka vetem Punen e Vrazhed te Kryer.
Shtepia ka 10 Ari oborr me qmim (80,000 mije euro)
Shtepia me 30 Ari oboor me qmim (120,000 mije euro)
Shtepia ka dokumetacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map