Property Details

Ringa (Ipet Lokali me Qera 210 m2)100/19 - Ferizaj

  • 1
  • 4
  • 22
  • 33
  • 111
  • 555

For Sale NA 

Lokali ka 210 m2 dhe eshte i ndare ne 3 pjese,
Lokali ka 2 Hyrje kryesore,
Lokali eshte me pamje nga rruga kryesore.
Lokali gjendet te Rr.12 Qershori Ne Hyrje te Rr.Gremes.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Qeradhenien e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map