Property Details

Ringa (Ipet Lokali me Qera ne Rr.Gjilanit) - Ferizaj

  • 9
  • 551
  • 90
  • 151515
  • 231313
  • 514131

For Rent NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Lokali Ka  320 m2 dhe eshte i kompletuar.

Lokali eshte ne K.2..

Lokali eshte mbi Banken Raiffeisen Bank..

Lokali ka te gjitha gjerat e nevojshme per biznes..

Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/AgjensioniRinga
Qeradhenien e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103

Property Map