Property Details

Ringa (Ipet Lokali me Qera ne Rr.Sejdi Sejdiu) - Ferizaj

  • 1111111111
  • 444
  • 9292992
  • 22222222
  • 5555555555
  • 666666666666

For Rent NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Ipet Lokali me Qera ne Rr.Sejdi Sejdiu:
Lokali ka 150 m2 dhe eshe me perspektive shume te mire.
Lokali eshte i gatshem per pune .
Lokali eshte rreth rruges kryesore ….
Lokali ka te gjitha gjerat e nevojshme per biznes..

Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/AgjensioniRinga
Qeradhenien e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103

Property Map