Property Details

Ringa (Ipet Objekti me Qera me 4500 m2)107/21 - Ferizaj

  • 11
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5

For Rent NA 

Ipet Objekti me Qera ne Rr,Gjilanit,te Depot e Kepuceve.

Objekti ka 4500 m2,

1 Kat-Bodrum,3 Kate Afarizem,1800 m2 Parking.

Objekti eshte i Gatshem per Pune dhe eshte ne Vend shume te mire.

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

📩Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Qeradhenien e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

📲 +383 (0) 45 606 103

📲 +383 (0) 49 605 103

📍🇽🇰Kosovë,Ferizaj

Property Map