Property Details

Ringa (Ipet Restauranti me Qera)110/21 - Ferizaj

  • 11111111
  • 22
  • 121
  • 222
  • pamja jasht

For Rent NA 

Ipet Restauranti me Qera ne Jezerc,Rest Cataleya.

Restauranti eshte i kompletuar dhe me inventar te ri,

-Ka shume pozicon te mire dhe ka pamje fantastike.

i Gatshem per pune.

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Qeradhenien e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map