Property Details

Ringa (Ipet Toka me Qera ne Sojeve) - Ferizaj

  • tmq
  • oka me qera
  • toka me qera
  • toka me qeraa

For Sale NA 

Ipet Toka me Qera ne Sojeve,Toka gjendet afer Rest,Natyral.

Toka ka Hapesir te Mjaftueshme me 50 Ari.

Toka eshte rreth rruges Kryesore.

Toka ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues:Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
📩 Email:ringa1@live.de
🌐WEB PAGE: www.ringaks.com
🌐FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Qeradhenien e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
📲 +383 (0) 45 606 103
📲 +383 (0) 49 605 103
🇽🇰Kosovë,Ferizaj🇽🇰

Property Map