Property Details

Ringa (Shiten 10 Banesa te Gjykata Themelore)651/20 - Ferizaj

  • 22
  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shiten 10 Banesa te Ganirosha perballe Gjykates Themelore ne Ferizaj,

Banesat jane ne Kate te ndryshme dhe kane m2 te Ndryshme.

B1-125.24 m2,K.7,Llam-3,Code-651/20.

B2-63.48 m2,K.8,Llam-3,Code-652/20.

B3-125.24 m2,K.8,Llam-3,Code-653/20.

B4-62.42 m2,K.11,Llam-3,Code-654/20.

B5-125.8 m2,K.11,Llam-3,Code-655/20.

B6-86.75 m2,K.11,Llam-3,Code-656/20.

B7-84.3 m2,K.11,Llam-3,Code-657/20.

B8-121.36 m2,K.11,Llam-4,Code-658/20.

B9-62.42 m2,K.4,Llam-4,Code-659/20.

B10-62.42 m2,K.6,Llam-4,Code-660/20.

Banesat Kane Pamje shume te mire,dhe Behen te gatshme ne 2021,

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.
 
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.
 
Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
📩 Email:ringa1@live.de
🌐WEB PAGE: www.ringaks.com
🌐FAN PAGE:Agjensioni Ringa
 
Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
📲 +383 (0) 45 606 103
📲 +383 (0) 49 605 103
🇽🇰Kosovë,Ferizaj🇽🇰
Property Map