Property Details

Ringa (Shiten 11 Banesa te Royal Residence)702/21 - Ferizaj

  • 414141
  • 33333333333
  • 1111111111111
  • 55555555555555
  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shiten 11 Banesa te Royal Residence,Mbrapa Shk,Elena Gjika.

Banesat jane te gatshme dhe ka me pritje,

Blloku I;

B1,112,29 m2,K,XI

B2,80,68 m2,K,IV

Blloku II;

B3,107,85 m2,K,VIII

Blloku III;

B4,90,40 m2,K,VIII

B5,125,75 m2,K,V

B6,118,90 m2,K,VI

B7,88,72 m2,K,IX

B8,89,46 m2,K,X

Blloku IV

B9,91,40 m2,K,II

B10,91,40 m2,K,V

B11,87,70 m2,K,VI

Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map