Property Details

Ringa (Shiten 15 Banesa ne Rajon te Ferizajt)550/19 - Ferizaj

For Sale NA 

Shiten Banesat te Gatshme dhe Jo te Gatshme per Banim.

1)Banesa ne Lagje te Re Te Royal Residence-88.84 m2(K.6)Tipi-A.

2)Banesa ne Lagje te Re Te Royal Residence-115.54 m2(K.9)Tipi-F.

3)Banesa ne Lagje te Re Te Royal Residence-111.58 m2(K10)Tipi-E.

4)Banesa ne Lagje te Re Te Royal Residence-81.73 m2(K.5)Tipi-A,Blloku 2.

5)Banesa ne Lagje te Re Te Royal Residence-117.53 m2(K.9)Tipi-B,Blloku 2.

6)Banesa PentHouse ne Lagje te Re Te E-H Residenc-337.5 m2.

7)Banesa PentHouse ne Lagje te Re te E-H Residenc-292.5 m2.

8)Banesa Te Lagjja Iliria-89 m2 (K.3).

9)Banesa Te Lagjja Iliira-89 m2 (K.5).

10)Banesa te Fitorja 92.5 m2 (K.7).

11)Banesa te Fitorja 70 m2 (K.9).

12)Banesa ne Lagje te Re Te Royal Residence-85 m2 (K.8)

13)Banesa ne Lagje te Re Te Mahalla 87 m2 (K.9)

14)Banesa ne Lagje te Re te Heta 87 m2 (K.6).

15)Banesa ne Lagje te Re te Heta 98.5 m2 (K.9).

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map