Property Details

Ringa (Shiten 2 Banesa te Lz-Invest)735/22 - Ferizaj

  • banesa 87,60 m2 k.10 12

For Sale NA 

Shiten 2 Banesa te Lz Invest,K,10-12,

Banesat jane 87,60 m2 tipi E.

Jane te gatshme mbrenda 1 muaji,

Pamje nga rruga kryesore dhe shume te mire.

Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map