Property Details

Ringa (Shiten 2 Shtepi ne Rr.Epopeja Jezercit)327/19 - Ferizaj

  • 515151
  • 14141
  • 131313
  • 151515
  • 1414141
  • 3213131

For Sale NA 

Shiten 2 Shtepi ne Rr.Epopeja e Jezercit:
Rrugica:Lutfi Haxhidema.
Shtepit kane 9 ari oborr te perbashketa.
Shtepit jane ne nje oborr dhe jane te gatshme per banim.
Shtepit kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Ndermjetsues:Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103.

Property Map

Similar Properties