Property Details

Ringa (Shiten 3 Banesa ne Ferizaj)494/19 - Ferizaj

  • Vizitkarta e Zyres

For Sale NA 

Shiten 3 Banesa ne Ferizaj:
B1.95 m2 Kati 5 e Gatshme per Banim.
B2.110 m2 Kati 5 e Gatshme per Banim.
Banesat jane tek Kisha katolike ne rr.Gjilanit ndertim i ri.
B3.123 m2 Kati 3 e Gatshme per Banim.
Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Ndermjetsues:Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103.

Property Map

Similar Properties