Property Details

Ringa (Shiten 3 Banesa ne Rr.Deshmoret e Kombit)542/19 - Ferizaj

  • 1
  • 333
  • 22222222

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

(Shiten 3 Banesa ne Rr.Deshmoret e Kombit)542/19:
B1.132 m2
B2.95,30 m2
B3.95,30 m2
+Podrum me 99 m2..
Banesat jane afer Agjensionit Ringa..
Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map