Property Details

Ringa (Shiten 5 Banesa ne Ferizaj)690/21 - Ferizaj

  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shiten 5 Banesa ne Ferizaj ne Lokacione te Ndryshme.

1.Banesa te Kom Residence-66/40 m2 -K.7.

2.Banesa te Kom Residence-87.60 m2 -K.4

3.Banesa te Kom Residence-121.90 m2 -K.9

4.Banesa te French Invest-90 m2-K.10

5.Banesa te Lz Invest-127.20 m2-K.6

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

📩Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

📲 +383 (0) 45 606 103

📲 +383 (0) 49 605 103

📍🇽🇰Kosovë,Ferizaj

Property Map