Property Details

Ringa (Shiten 7 Banesa ne Ferizaj)531/19 - Ferizaj

For Sale NA 

Shiten Banesat ne Lokacione te Ndryshme:

B1.120 m2 K.4-Lagje te Re.

B2.116 m2 K.8 Lagje te Re.

B3.90.4 m2 K.1-Rr.Tirana (E-B Invest)

B4.93 m2 K.3-Rr.Tirana (E-B Invest)

B5.94.5 m2 K.4-Rr.Tirana (E-B Invest)

B6.66 m2 K.5-Rr.Tirana (E-B Invest)

B7.119 m2 K.6-Rr.Tirana (E-B Invest)

Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :
Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

 

Property Map