Property Details

Ringa (Shiten 7 Banesa ne Qender te Ferizajit)536/19 - Ferizaj

  • Vizitkarta e Zyres

For Sale NA 

Shiten Banesat ne Qender te Ferizajit,Te Tregu:
Banesat jane ne Ndertim e siper dhe kane:
B1.128 m2 K.7
B2.88.40 m2 K.8
B3.69.60 m2 K.9
B4.83.28 m2 K.6
B5.92.44 m2 K.6
B6.88.2 m2 K.7
B7.64.20 m2 K.8
Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni në:
+383 (0) 45/ 606-103
+383 (0) 49/ 605-103
(Ndermjetsues i Autorizuar)
Me respekt:
Agjensioni i Patundshmëris “RINGA”
Ferizaj/Kosovë
www.ringaks.com
ringa1@live.de

Property Map