Property Details

Ringa (Shiten 8 Banesa ne Lagje te Re)621/20 - Ferizaj

  • 13131
  • b1
  • banesa aa
  • banesa
  • viber_image_2020-01-18_09-45-48

For Sale NA 

Shiten 8 Banesa ne Lagje te Re te Intercon Rr.Astrit Bytyqi,Te Gatshme dhe me Pritje.
Banesat e Gatshme jane:
B1.100 m2-OB-4,Lam-C,K.4.
B2.96.8 m2-OB-4,Lam-C,K.3.
B3.88.01 m2-OB-3,Lam-C,K.6.
Banesat me Pritje:
B4.120.5 m2-OB-6,Lam-C,K.3.
B5.120.5 m2-OB-6,Lam-C,K.6.
B6.61.20 m2-OB-6,Lam-C,K.4.
B7.101,9 m2-OB-5,Lam-C,K.1.
B8.123.7 m2-OB-5,Lam-C,K.7.
Banesat Kane Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues:Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
📩 Email:ringa1@live.de
🌐WEB PAGE: www.ringaks.com
🌐FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
📲 +383 (0) 45 606 103
📲 +383 (0) 49 605 103
🇽🇰Kosovë,Ferizaj🇽🇰

Property Map