Property Details

Ringa (Shiten 8 Banesa te Ganirosha)643/20 - Ferizaj

  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shiten 8 Banesa te Ganirosha perballe Gjykates Themelore ne Ferizaj,

Banesat jane ne Kate te ndryshme dhe kane m2 te Ndryshme.

B1,63.48 m2 K.11,Llam-3,Code-643/20,

B2,118.9 m2 K.11,Llam-3,Code-644/20,

B3,84.3 m2 K,11,Llam-3,Code-645/20,

B4,84,3 m2 K,11,Llam-3,Code-646/20,

B5,121.62 m2 K,11,Llam-3,Code-647/20,

B6,63.48 m2 K,5,Llam-3,Code-648/20

B7,63.48 m2 K.6,Llam-3,Code-649/20

B8,63.48 m2 K.7,Llam-3,Code-650/20

Banesat Kane Pamje shume te mire,dhe Behen te gatshme ne 2021,

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.
 
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.
 
Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
📩 Email:ringa1@live.de
🌐WEB PAGE: www.ringaks.com
🌐FAN PAGE:Agjensioni Ringa
 
Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
📲 +383 (0) 45 606 103
📲 +383 (0) 49 605 103
🇽🇰Kosovë,Ferizaj🇽🇰
Property Map