Property Details

Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj dhe Gjilan)544/19 - Ferizaj

  • Vizitkarta e Zyres

For Sale NA 

Shiten Banesat ne Ferizaj Dhe Gjilan:

B1.Te Vizoni-S Rr.Astrit Bytyqi ne Ferizaj,me 130 m2 Kati-Perdhese(0).

B2.Te Vizioni-S Rr.Halim Spahia Ne Ferizaj,me 120 m2 Kati-6 .

B3.Te Urban Construction Rr.Astrit Bytyqi Ne Ferizaj,84 m2 Kati-6 .

B4.Te Urban Construction Rr.Astrit Bytyqi Ne Ferizaj,87 m2 Kati-7 .

B5.Te Vizioni-S Ne GJILAN,112 M2 Kati-4 ,me Garazhde dhe depo.

B6.Te Urban Construction (II) Ne Ferizaj,111 m2 Kati 7.

B7.Te Urban Construction (II) Ne Ferizaj,110 m2 Kati 6.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map