Property Details

Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj)506/19 - Ferizaj

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shiten Banesat ne Ferizaj…
B1.92 m2 -Lagje te Re.
B2.95 m2- Lagje te Re
B3 89 m2 -12 Qershori
Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

WEB: www.ringaks.com

Email: ringa1@live.de

FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues: 045 606 103.

Similar Properties