Property Details

Ringa (Shiten Banesat ne Ferizaj,Lipjan,Prishtine)512/19 - Ferizaj

  • 44444444444
  • 31313
  • 1313131
  • 111111111111111
  • 222

For Sale NA 

KODI-512/19
Shiten Banesat ne Ferizaj,Lipjan,Prishtine..
Banesat ne Ferizaj Jane:
B1.128 m2 K,5 Te Urban Construcion-Rr,Astrit Bytyqi.
B2,122,5 m2 K,5 Te Intercon-Rr,Astrit Bytyqi.
B3,148,5 m2 K.8 Te Idea Invest-Rr.V,Gervalla-
Nuk eshte e gatshme per Banim B3.
Banesa ne Lipjan:
B1-109 m2 K.7 Te Gashi-e Gatshme per Banim.
Banesat ne Prishtine te Lesna.
B1.86.53 K.5 -E Gatshme per Banim.
B2.110,05 K.7-E Gatshme per Banim.
Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

WEB: www.ringaks.com

Email: ringa1@live.de

FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa Nr kontaktues: 045 606 103

www.ringaks.com

Property Map

Similar Properties