Property Details

Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)534/19 - Ferizaj

  • Vizitkarta e Zyres

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shiten Banesat ne Lagje te Re:
B1:89.06 K.4-te Urban Cons..
B2:89.06 K.60-te Urban Cons..
Banesat jane te Gatshme ne Dhjetor 2019.
Banesat kane dokumentacion te Rregullt dhe Pronar shqiptar.
Për më shumë informata mund të na kontaktoni në:
+383 (0) 45/ 606-103
+383 (0) 49/ 605-103
(Ndermjetsues i Autorizuar)
Me respekt:
Agjensioni i Patundshmëris “RINGA”
Ferizaj/Kosovë
www.ringaks.com
ringa1@live.de

Property Map