Property Details

Ringa (Shiten Banesat ne Lagje te Re)537/19 - Ferizaj

For Sale NA 

Shiten Banesat ne Lagje te Re te Objektet e Sn-A,te Gatshme per Banim.

B1.115.1 m2 K.8

B2.116 m2 K.9

B3.115.5 m2 K.9

B4.109.5 m2 K.7

B5.121 m2 K.5

B6.121 m2 K6

Banesat jane te gatshme per banim me Qelsa ne Dore.

Banesat kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni në:
+383 (0) 45/ 606-103
+383 (0) 49/ 605-103
(Ndermjetsues i Autorizuar)
Me respekt:
Agjensioni i Patundshmëris “RINGA”
Ferizaj/Kosovë
www.ringaks.com
ringa1@live.de

 

Property Map