Property Details

Ringa (Shiten Banesat në Prishtine)717/21 - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

For Sale NA 

Shiten Banesat në Prishtine,Përball Pallatit te Drejtësisë .

Projekti Grey Towers ndodhet në zonën qendër të Prishtinës së Re,përkatesisht përballë Pallatit të Drejtësisë,gjithashtu në pjesën më të lartë mbidetare të kësaj zone e cila është një pozitë strategjike urbane poashtu edhe natyrore.

Banesat jane në  ndertim e siper,ku ka Tipe të  ndryshme,Kate të  ndryshme,Pamje të Ndryshme..

Fillojne,Tipi K-1 39.5 m²,Tipi 117m²+91.7m² Terase.

Investitor:Delta Invest Prishtinë

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

 

Property Map