Property Details

Ringa (Shiten Banesat ne Shengjin)709/21 - Shengjin

  • Lokacioni i Objektit Blue Paradise
  • viber_image_2021-08-24_03-52-40-050
  • viber_image_2021-08-24_03-52-39-608
  • viber_image_2021-08-24_03-52-39-211
  • viber_image_2021-08-24_03-52-39-401
  • viber_image_2021-08-24_03-52-38-449

For Sale NA 

Shiten Banesat ne Shengjin te Blue Paradise,

Banesat kane pamje shume te mire nga Deti,

Ka m2 te ndryshme duhet filluar nga 41 m2,53.1 m2,66.6 m2,74.8 m2 …….

Kemi kate te lira nga 1 deri 9..

Objekti ne proces te ndertimit,investim i perkujdesur shume mire…

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

 

Property Map