Property Details

Ringa (Shiten Banesat te Brand Invest)675/20 - Ferizaj

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

For Sale NA 

Shiten Banesat ne Rr.Driton Islami (Ish-Rruga Reqakut),Nga Rruga e Rrethit me Shqiponje.

Banesat jane te ndryshme duke Filluar nga,66.75 & 143.05 m2,

Banesat jane ne Kate te Ndryshme dhe Kane m2 te Ndryshme.

Finalizimi në Dhjetor 2021,

Objekti Përmban Banesa komode me Parkingje në Bodrume dhe Hapësira afariste për nevoja të banorëve.

Objekti ka një pamje impozante të Qytetit të Ferizaj dhe pozicion të tillë që nuk mund të ndërtohen objekte të tjera për ta penguar këtë pamje. Ajër i pastër dhe i rrethuar me gjelbërim

Objekti Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
Email:ringa1@live.de
WEB PAGE: www.ringaks.com
FAN PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues:
+383 (0) 45 606 103
+383 (0) 49 605 103
Kosovë,Ferizaj

Property Map