Property Details

Ringa (Shiten Banesat te Brand Invest)698/21

  • Vizitkarta Zyres

For Sale NA 

Shiten Banesat te Brand Invest Rr,Driton Islami,

B1,142,25 m2 K-9+Garazhde,

B2,136,50 m2 K-8,

Banesat jane ne Ndertim e Siper,

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map