Property Details

Ringa (Shiten Banesat te Brand Invest)730/21 - Ferizaj

 • 1111
 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

For Sale NA 

Shiten Banesat te Brand Invest te Kompleksi i Ri ne Rr.Sali Ceku,Afer Gjykates se Re..

Banesat jane ne Objektet D,C,B,A,

Fillojne nga 60,40 m2 deri 153.25 m2,

Banesat jane ne kate 1 deri 15,

Jane ne ndertim e siper dhe kane pamje te ndryshme..

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

 

 

Property Map