Property Details

Ringa (Shiten Banesat te Royal Residence)729/21 - Ferizaj

  • 1
  • 3
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7

For Sale NA 

Shiten Banesat te Royal Residence ne Qender te Qytetit,te Objekti i ri ne Rr,Ahmet Kaqiku.

Banesat fillojne nga 65.28m2 deri 119.1 m2.

Kate te Ndryshme,pamje te ndryshme..

Banesat jane ne ndertim e siper dhe perfundojn per 24 muaj.

Me Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map