Property Details

Ringa (Shiten 2 Shtepi Afer Gjykanve)334/19 Cmimi:198.000 Mije - Ferizaj

  • 1
  • 2
  • 33
  • 44
  • 555
  • 55

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Cmimi:198.000 Mije

Ringa (Shiten Shtepit Afer Gjykanve)334/19 – Ferizaj
Shiten Shtepit Afer Gjykanve dhe Gama Electronic.

Shtepit kane gjithësej 5 Ari Oborr dhe me nga 180 m2.

Shtepit jane ne fazen e fundit te perfundimit,

Secila shtepi permbane,Sallon ditor kuzhine,dhome gjumi,banjo,garazhde,depo,kati larte-3 dhoma gjumi 2 banjo.

Shtepit Shiten Se Bashku..

Shtepit Kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map