Property Details

Ringa (Shiten Shtepit ne Rr.Varoshit Bajram Gursel Sylejmani)335/19 - Ferizaj

  • 5
  • 7
  • 333
  • 222
  • 214

For Sale NA 

Shiten Shtepit ne Rr.Varoshit (Bajram Gursel Sylejmani,
Rrugica-Janina.
Shtepit jane Njera Dy Katshe-Dhe Tjetra Nje Katshe.
Shtepit kane 5.75 Ari Oborr.
Shtepit jane ne Vend shume te mire per banim.
Shtepit kane dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38349605103

www.ringaks.com

Property Map