Property Details

Ringa (Shitet Banesa 87.50 m2,te Lz)736/22 - Ferizaj

  • Banesa 87.50 m2 k.11

For Sale NA 

Shitet Banesa te Lz-Invest,

Banesa ka 87.50 m2,Tipi D K,11.

Mbrenda 1 muaji e gatshme.

Pamjen nga rruga kryesore dhe shume te mire.

Me dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map