Property Details

Ringa (Shitet Banesa Mbrapa Gjykates)540/19 - Ferizaj

  • 212121
  • 2121
  • 555
  • 1
  • 21
  • 33
  • 44

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Banesa Mbrapa Gjykates te Nderimi Llam/II

Banesa ka 92.66 m2 dhe eshte ne K.4..

Banesa eshte e mobiluar komplet,ku ka dhe sistemin e Peletit..

Banesa eshte e gatshme per banim.

Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map