Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Gjilan me 104 m2)496/19 - Gjilan

  • 21313
  • 41414
  • viber image121

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Gjilan me 104 m2 K.4.

Banesa eshte ne vend shume te mire per banim.

Banesa eshte e gatshme ne Qershor 2019.

Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Ndermjetsues:Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: 045 606 103.

Property Map