Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re)530/19 - Ferizaj

  • 44
  • 3
  • 4444444444
  • 231
  • 333
  • 515
  • 333333333333

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Lagje te Re me 64.5 m2 K.2.

Banesa eshte te Rr.Halim Spahiu Objekti Sn-A (Llam 2).

Banesa eshte e gatshme per Banim.

Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :
Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map