Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re)543/19 - Ferizaj

  • Vizitkarta e Zyres

For Sale NA 

Ringa (Shitet Banesa ne Lagje te Re)543/19
Shitet Banesa me 80 m2 Kati/1.
Te Shkolla Gjimnazit “Shaban Hashani”.
Banesa Eshte Ndertim i Ri me “Tulla të Kuqe”.
Banesa Leshohet Per Banim Ne Dt:01/2020.
Banesa ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map