Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Lagjen e Re)708/21

  • viber_image_2021-08-18_16-22-12-781
  • viber_image_2021-08-18_16-22-14-638
  • viber_image_2021-08-18_16-22-12-993
  • viber_image_2021-08-18_16-22-13-779
  • viber_image_2021-08-18_16-22-13-989
  • viber_image_2021-08-18_16-22-13-370
  • viber_image_2021-08-18_16-22-14-193
  • viber_image_2021-08-18_16-22-14-396
  • viber_image_2021-08-18_16-22-13-186

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Lagjen e Re,Rr,Halim Spahiu te Sna-A Lam II.

Banesa ka 118.2 m2 K.9,

Banesa eshte e mobiluar komplet dhe ka pamje shume te mire.

Ka Dokumentacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map