Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Lagjen Ilira)551/19 - Ferizaj

  • viber_image_2019-10-07_15-20-22
  • viber_image_2019-10-07_15-21-07

For Sale NA 

Shitet Banesa me 91.75 m2 ne K.3,te Lagjjia Ilira.

Banesa eshte e gatshme per banim,

Banesa eshte ne vend perfekt per banim,pamje shume te mire.

Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map