Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Prishtine)510/19 - Prishtine

  • 22
  • 4141
  • 444444444
  • 3333333333333
  • b1
  • 5555555

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Prishtine te Lagjja Spitalit-Mati 1.

Banesa ka 84 m2 K.5..

Banesa eshte e gatshme per banim..
Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.

Per me shume oferta tona tek webfaqja merrjep.com, tek linja cfare kerkon shkruani “Agjensioni Ringa” dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

WEB: www.ringaks.com

Email: ringa1@live.de

FAN PAGE: www.facebook.com/Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa Nr kontaktues: 045 606 103

Property Map