Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Prishtine)691/21

  • 1

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Prishtine,Mati 1,Rruga Muharrem Fejza.

Banesa ka 60 m2,K.8,e Mobiluar Komplet.

Banesa gjendet ne nje vend shume te mire banimi,

Ka pamje te mire.

Dokumetacion te Rregullt dhe Pronar Shqiptar

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues te Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj

Per me shume oferta tona klikoni tek webfaqja www.ringaks.com, dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.

Email:ringa1@live.de

WEB PAGE: www.ringaks.com

FB PAGE:Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa

Nr kontaktues:

+383 (0) 45 606 103

+383 (0) 49 605 103

Kosovë,Ferizaj

Property Map