Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Rr.Deshmoret e Kombit)548/19 - Ferizaj

  • 5
  • 66
  • 21
  • 22
  • 222
  • 555555
  • 44
  • 3

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Qender te Qytetit Te Shk:Jeronim De Rada,

Banesa gjendet ne K.4 me 97 m2 me pamje te mire.

Banesa eshte e gatshme per banim.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map