Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Rr.Emin Duraku)584/19

For Sale NA 

Shitet Banesa ne Rr.Emin Duraku te Etnik-Alb.

Banesa ka 96.4 m2 K/9.

Banesa eshte e gatshme ne Dhjetor 2019.

Banesa ka dokumentacion te Rregullt dhe pronar shqiptar.

Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

www.ringaks.com

Property Map