Property Details

Ringa (Shitet Banesa ne Rr.Tirana)541/19 - Ferizaj

  • Vizitkarta e Zyres

For Sale NA
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ringaks/public_html/wp-content/themes/realhomes/property-details/property-contents.php on line 41
 

Shitet Banesa ne Rr.Tirana te E-B Invest:
Banesa ka 66.25 m2 ..
Banesa eshte ne nje vend shume te mire per banim.
Banesa eshte ne K.3.
Banesa ka dokumentacion te rregullt dhe pronar shqiptar.
Cakto termin tek Agjensioni Ringa-Ferizaj,Rr.Deshmoret e Kombit perball Shk,Jeronim De Rada.

Ndermjetsues i Autorizuar :Agjensioni Patundshmeris Ringa Ferizaj
Per me shume oferta tona tek webfaqja www.ringaks.com dhe do ju shfaqen pothuajse te gjitha ofertat tona.
WEB: www.ringaks.com
Email: ringa1@live.de
FAN PAGE: Agjensioni Ringa

Shitjen e mundson Agjensioni Ringa
Nr kontaktues: +38345606103 +38349605103

Property Map